Χριστούγεννα στο Meet Market | Της Αντιγόνης Παφίλη

Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε… είτε σας αρέσουν είτε όχι, τα Χριστούγεννα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και είναι μια ευκαιρία να είσαστε χαρούμενοι… να βρεθείτε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας … να φάτε και να πιείτε μέχρι να σκάσετε… να ανταλλάξετε δώρα με τους αγαπημένους σας… και να συναντηθούμε στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Meet Market , στις 21 Κυριακή – 22 Δευτέρα & 23 Τρίτη Δεκεμβρίου από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ στην Αθηναϊδα, στο Βοτανικό!

 

Αποφύγετε την πολυκοσμία και τον πανικό στους δρόμους και ελάτε να ζήσετε μια χαλαρή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στον φανταστικό χώρο της Αθηναϊδας, όπου μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε γιατί έχετε να εξερευνήσετε πάνω από 120 πάγκους και να συνδυάσετε τις αγορές σας με ένα διάλλειμα για φαγητό, ποτό ακόμα και χορό! Επιτέλους, τα χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν πλάκα! Ακόμα κι αν είστε άφραγκοι, πηγαίνετε στο ταμείο και εκεί θα υπάρχει ένα δώρο για εσάς.

 

Παράλληλα με την αγορά που θα γίνεται και στους δύο ορόφους της Αθηναϊδας, θα συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στη Μουσική Σκηνή!!!! Παιδικές δραστηριότητες και θέατρο για τα πιτσιρίκια, χορός (από Swing μέχρι Dun Dun Dance), εργαστήριο origami και ραπ για μικρούς και μεγάλους…..

Επειδή όμως οι γιορτές είναι και μια εποχή που υπάρχει χρόνος για σκέψη και για να ισορροπήσουμε την υπερβολικά χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα, θα γίνει μια ομιλία για τη διακίνηση ανθρώπινης σάρκας και τις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει στην εποχή μας.

 

Επίσης, μπορείτε να ξεφορτωθείτε το παλιό σας laptop, που είτε δεν λειτουργεί πια, είτε δεν το θέλετε άλλο! Αντί να το πετάξετε μπορείτε να το φέρετε στο Meet Market, και αυτοί θα το στείλουν στην φιλανθρωπική εταιρία GLOBETOPS. Αυτοί θα το επιδιορθώσουν και θα το δωρίσουν σε κάποιον που το χρειάζεται. Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της GLOBETOPS θα βρείτε στο www.globetops.com .

 

Ελάτε με το laptop,την παρέα σας, την οικογένειά σας, τους τετράποδους συντρόφους ή παίξτε σόλο και οτι προκύψει! Μουσική από τους djs του Meet Market, τεράστια ποικιλία πραγμάτων, φαγητό και ποτό σας περιμένουν στην Αθηναϊδα στο Βοτανικό! !

Ένα είναι σίγουρο: θα περάσετε υπέροχα!

 

Τί είναι το Meet Market; Μια xριστουγεννιάτικη τριήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

 

2014_12_TMM_BACK

 

The Meet Market – Αθηναις Πολυχώρος Πολιτισμού

Κυριακή 21 έως και Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, 2014

13:00 – 23:00 κάθε μέρα

Καστορίας 34-36, Βοτανικός 10447

 

 

test