Η Χρύσα Αδρακτά και τα υπέροχα Wooppers στο The Mach|ne

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να μπορούσατε να αποκτήσετε χειροποίητες, τσόχινες παντόφλες από 100% φυσικό μαλλί σε ότι χρωματικό συνδυασμό θέλετε;;

Η Χρύσα Αδρακτά και τα υπέροχα, ζεστά και χουχουλιάρικα Wooppers είναι εδώ για να τα γνωρίσουμε……….

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για τα τσόχινα υποδήματα ;

Τα υποδήματα Wooppers προέκυψαν το 2012 όταν αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με ένα αγαπημένο μου υλικό το felt (τσόχα). Ανέκαθεν είχα μια αγάπη για το υλικό αυτό και πάντα αγόραζα αντικείμενα και ρούχα από τσόχα. Πειραματίστηκα με την κατασκευή χειροποίητης τσόχας δοκιμάζοντας τη σε διακοσμητικά αντικείμενα και φωτιστικά, τελικά όμως, έδωσα όλη μου την ενέργεια σε κάτι που θεώρησα ότι μπορεί να απευθυνθεί σε ευρύτερο κοινό, δηλαδή ένα υπόδημα για χαλάρωση και ζεστασιά.

Τι ιδιαίτερο έχουν τα Wooppers ;

Τα wooppers είναι ευχάριστα στην αίσθηση, απαλά στο άγγιγμα, ανακουφιστικά στο φόρεμα, ευφάνταστα στη χρωματική γκάμα. Το να ανακαλύψω και πάλι τις εκπληκτικές ισοθερμικές και μονωτικές ιδιότητες του μαλλιού μετά από πολλά χρόνια χρήσης συνθετικών fleece με γέμισε ενθουσιασμό και θέλησα να μοιραστώ την εμπειρία. Τα wooppers είναι υποδήματα για την προσωπική χαλάρωση και απόλαυση.

 

Πώς κατασκευάζονται οι wooppers ;

Τα Wooppers βασίζονται στη μέθοδο felting όπου το φυσικό, καθαρό και χρωματισμένο μαλλί τρίβεται με νερό και πράσινο σαπούνι έτσι ώστε οι ίνες του να “δέσουν” μεταξύ τους δημιουργώντας ένα είδος υφάσματος. Το υλικό αυτό φορμάρεται γύρω από καλούπια και το αποτέλεσμα είναι ένα συνεχές τελικό προϊόν χωρίς ραφές.

 

Πόσο χρονοβόρα είναι η δημιουργία τους ;

Χρειάζονται 3 με 4 ώρες αρχικά για να δημιουργηθούν, μερικές μέρες για να στεγνώσουν καλά, χρόνος για το φινίρισμα και τις σόλες. Συνήθως αποστέλλουμε στις δύο εβδομάδες.

Custom παραγγελίες γίνονται ;

H ιδέα ξεκίνησε ακριβώς για custom παραγγελίες. Στη συνέχεια άρχισε να δημιουργείται στοκ για όσους ενδιαφέρονται να ψωνίσουν άμεσα.

 

Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για σένα ;

Έχω μεγάλη αγάπη στη φύση και με γοητεύουν οι διαφορετικές κουλτούρες. Παρατηρώ ιδιαίτερα συσχετισμούς χρωμάτων και φόρμας και κάποια αποτελέσματα παίρνουν ζωή στα wooppers.

Ποια είναι τα σχέδιά σου για τα μέλλον ;

Στο εγγύς μέλλον θα ήθελα να αναπτύξω περισσότερο το ηλεκτρονικό κατάστημα και τη συλλογή των προϊόντων.

Που μπορεί να βρει κανείς τις δημιουργίες σου ;

Τα Wooppers διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.wooppers.com, όπου δίνουμε έμφαση στην καλή πληροφόρηση και την άμεση επικοινωνία.

Παράγουμε για τον κάθε πελάτη προσωπικά, αν και υπάρχουν μικρά αποθέματα για όσους θέλουν να ψωνίσουν άμεσα.

 

 

Την συνένετυξη πήρε για λογαριασμό του The Mach|ne..... The dot-hat-girl που αγαπά το styling και τη μόδα και αυτό το καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά.