Έρωτας VS Απομυθοποίηση. | Της Βούλας Λαμπρικίδου

Στον έρωτα παρανοείς... Πραγματικά, πόσο εύστοχος μπορεί να είναι ο συγκεκριμένος στίχος. Όταν νιώθεις αυτό το μοναδικό συναίσθημα, όταν έλκεσαι τόσο δυνατά και “γουστάρεις” παράφορα το αντίθετο φύλο και σύντροφό σου, “τυφλώνεσαι”! 

Όλα γύρω σου, σου μοιάζουν τόσο μαγικά, τόσο λαμπερά και χαρούμενα... Σαν το χαμόγελο που έχει αποτυπωθεί στο πρόσωπο σου και δεν λέει να φύγει, ούτε με πλαστική εγχείρηση. Έχεις “καβαλήσει” το ροζ συννεφάκι σου, εννοείται με συνοδηγό την/ον αγαπημένη/ο και βουρ για όπου σας βγάλει...

Έτσι, όμορφα και ζουζουνιάρικα φαντάζουν όλα στο ξεκίνημα μιας σχέσης. Αγκαλίτσες, χαδάκια, φιλάκια και αυτή η γλυκιά ανυπομονησία μέχρι να συναντηθείτε... Ώσπου βέβαια, να έρθει η πρώτη δυνατή σύγκρουσή. Διότι στην αρχή, θέλεις και προσπαθείς να αναδείξεις τα θετικά του χαρακτήρα σου με τέτοιο ζήλο, που και εσύ ο ίδιος κοντεύεις να πιστέψεις ότι είσαι ο «ΤΕΛΕΙΟΣ». Έλα σου όμως, που με τον καιρό χαλαρώνεται και οι δύο και βγαίνουν στην επιφάνεια και άλλα χαρακτηριστικά, που καμία σχέση με την υποτιθέμενη τελειότητα σας δεν έχουν! Και κάπως έτσι, έρχεται ο πρώτος τσακωμός και έπειτα, ο επόμενος και ο επόμενος και πάει λέγοντας... Φτάνοντας κάποια στιγμή στο σημείο να αναρωτηθείς... Αυτόν των άνθρωπο ερωτεύτηκα εγώ;! Πώς άλλαξε έτσι;!

Τελικά, αξίζει να ερωτευτείς παράφορα και να πέσεις χωρίς δεύτερη σκέψη, σε αυτό το απέραντο πέλαγος, ονόματι έρωτας και ο οποίος είναι γεμάτος από έντονα και τρυφερά συναισθήματα ή να κρατάς πάντα μία “πισινή”, γιατί η απομυθοποίηση μοιάζει δεδομένη;! Εδώ σε θέλω καρδία μου...

 

 

Η Βούλα Λαμπρικίδου κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Το 2009 τελείωσε αθλητική δημοσιογραφία και εώς το 2010, εργάστηκε ως συντάκτρια αθλητικών ειδήσεων σε δυο αθλητικά site, το ένα εκ το οποίων ήταν το sport fm Αθηνών. Παράλληλα, ήταν και παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων, σε τοπικό κανάλι της Αθήνας.

 

https://www.facebook.com/evi.lamprikidou