Ζήσε αληθινά… όχι διαδικτυακά! | Της Βούλας Λαμπρικίδου

Έχεις να δεις το συγκεκριμένο πρόσωπο, κάτι "αιώνες". Μπορεί πάλι, να το κουτουλάς συχνά – πυκνά, αλλά να το έχεις κατατάξει στην κατηγορία των ανθρώπων… Μη με δει, μη με δει, όχι ρε γμτ με είδε! Όμως, όταν τελικά έρχεται εκείνη η ρημαδο-ώρα, που δεν καταφέρνεις να αποφύγεις την μετωπική "σύγκρουση", του κάνεις και χαρούλες…

Πόσο καιρό έχω να σε δω;;;

Που έχεις χαθεί εσύ;;;

Να κανονίσουμε καμία μέρα να τα πούμε!!! (εννοώντας το κυριολεκτικά… ΚΑΜΙΑ!).

Και μετά, ακολουθεί η ερώτηση «must» της εποχής:

 Έχεις facebook να σε κάνω add?!

Το πιθανότερο, να έχει! Διότι, άνθρωπός δίχως facebook στις μέρες μας, θεωρείτε banal. Άπαξ βέβαια, και εγγραφείς στο «φατσο - βιβλίο», δεν υπάρχει επιστροφή! Ένα δίωρο (το minimum) ημερησίως, θα του το αφιερώνεις αποκλειστικά!

Στην αρχή, το βρίσκεις ενδιαφέρον γιατί σου παρέχει τη δυνατότητα να ξανά αποκτήσεις την "χαμένη" επαφή, με φίλους που έχεις να μάθεις νέα τους, από τότε που “έβρεχες” ακόμα το κρεβάτι σου τα βράδια (τι σου θυμίσαμε τώρα;;;). Στην συνέχεια, το βρίσκεις περισσότερο ενδιαφέρον, διότι σαν άλλος "Σέρλοκ Χολμς" του διαδικτύου, μπορείς να μαθαίνεις τα νέα του/της πρώην σου, που ποτέ δεν ξεπέρασες, με ένα απλό «χτύπημα» στην προσωπική του/της σελίδα. Εκτός αυτού,  έχεις εξίσου την ευκαιρία, να "γνωρίζεις" καινούρια και ενδιαφέροντα(;) πρόσωπα, με ένα μόνο «κλικ». Να ανεβάζεις τραγούδια και βιντεάκια  της αρεσκείας σου, στη δική σου προσωπική σελίδα ή των φίλων σου και παράλληλα, να ενημερώνεσαι για το αν η συγκεκριμένη ενέργεια …άρεσε… σε ποίους και πόσους,. Καθώς και αν στην έχουν σχολιάσει (την ενέργεια, για να μη παρεξηγούμεθα… τς τς τς!) Να γίνεις μέλος σε ποικίλα groupακια, που σε εκφράζουν. Να γίνεις αγρότης, χωρίς καν να λασπωθείς… Να, να, να, τόσα πολλά ανούσια «να», που σχεδόν ξεχνάς ότι, η πραγματική ζωή υπάρχει πέρα από τον "κόσμο" του pc σου.

Και όμως… The truth is out there! Ζήσε την ζωή που χάνεις, όχι την ζωή που κάνεις! Και την επόμενη φορά που θα βγεις για να διασκεδάσεις, βγάλε φωτογραφίες με σκοπό να κρατήσεις αυτές τις όμορφες αναμνήσεις για εσένα, όχι για το facebook.

Η Βούλα Λαμπρικίδου κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Το 2009 τελείωσε αθλητική δημοσιογραφία και εώς το 2010, εργάστηκε ως συντάκτρια αθλητικών ειδήσεων σε δυο αθλητικά site, το ένα εκ το οποίων ήταν το sport fm Αθηνών. Παράλληλα, ήταν και παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων, σε τοπικό κανάλι της Αθήνας.

 

https://www.facebook.com/evi.lamprikidou