Καλή χρονιά από το Meet Market | Της Αντιγόνης Παφίλη

Καλή χρονιά σε όλους! Αγάπη, υγεία, αλυλεγγύη και Meet Market είναι οι λέξεις κλειδιά για ένα επιτυχημένο έτος!

Το πρώτο Meet Market του 2015 έρχεται στις 17 & 18 Γενάρη στο κλασσικό μας ραντεβού με το Bios όπου και στους 3 ορόφους θα βρίσκονται 50+ πάγκοι με όλα τα αγαθά!

 

Στο υπόγειο θα βρείτε vintage ρούχα και αντικείμενα, στο ισόγειο συνεχίζεται το μάρκετ και μπορείτε να πάρετε το απεριτίφ σας στο ανακαινισμένο μπαρ Telsa, ενώ στον πρώτο όροφο θα συνεχίσετε τις αγορές σας κάνοντας μικρά διαλλείματα χαζεύοντας την υπέροχη θέα της Ακρόπολης. Φυσικά και σε όλο το Bios θα ακούγεται το πρόγραμμα των djs, γιατί Meet Market χωρίς μουσική δεν γίνεται!!!

 

Και επειδή έρχονται εκλογές, ήρθε ξανά η ώρα να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας πάγκο! Μην ξεχάσετε να περάσετε από το ταμείο, να πάρετε ένα δωράκι και να ρίξετε την ψήφο σας!!!

 

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

www.themeetmarket.gr / http://www.bios.gr \t _blank

 

The Meet Market – BIOS. exploring urban culture

Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Ιανουαρίου, 2015

13:00 – 23:00 κάθε μέρα

Πειραιώς 84, 10435 Αθήνα

www.themeetmarket.gr / www.bios.gr
2015_01_TMM_BACK

test