Τάσεις για τον χειμώνα 2014/15 | Της Γλαύκης Πακάλη

Part 2

Η σεζόν επίσημα έχει αρχίσει, ανεπίσημα όμως ο καιρός ακόμα μας κρατά φυλακισμένους στα καλοκαιρινά μας, εξαιρώντας μόνο τα βράδια , που και πάλι το αγαπημένο σου παλτό, δε μπορείς να το φορέσεις. Όπως και να έχει όμως, τα κρύα δε βρίσκονται μακριά, για να δούλε τι άλλο θα φορέσουμε φέτος τον χειμώνα:

  1. Πουλόβερ, που επανέρχονται δυναμικά και προσθέτουν γοητεία σε κάθε συνδυασμό!

1

2

3

 

  1. Τα clutches σε πιο έντονα χρώματα και σχέδια!

2-1

2-3

  1. Κοσμήματα που τραβούν την προσοχή!

3-1

3-1

 

  1. Γκρι σε όλα τα ρούχα σε όλες τις εκδοχές ,με κάθε τρόπο παντού!Παίρνει την εκδίκησή του, επανέρχεται δυναμικά, ναι το λατρεύω σε συνδυασμό με σκούρο μπλε!

4-1

4-2

4-3

  1. Οι συνθετικές γούνες δεν έχουν καμία διαφορά με τις πραγματικές, αγοράστε μία σε έντονο χρώμα ή σε σχέδιο που σπάει την μονοτονία και απογειώνει το look σας!

5-1

5-2

5-3

  1. Διαχρονικό, θηλυκό, κλασικό αλλά και μοντέρνο μαζί το μικρό μαύρο φόρεμα δεν φεύγει ποτέ από την ντουλάπα μας!

6-1

6-2

6-3

 

 

Όταν ήμουν μικρή με φιλοξένησε μία θεία μου για ένα Σαββατοκύριακο. Μου είχε φτιάξει μία πράσινη φούστα και για να μην την προσβάλλω την φόρεσα στο πάρτι που θα μας πήγαινε με την ξαδέρφη μου, παρόλο που δεν μου άρεσε. Στο πάρτι, δε γέλασα ούτε μία στιγμή, δεν χόρεψα, δεν έπαιξα, εξαιτίας της φούστας. Και τη φούστα δεν την ξαναφόρεσα ποτέ. Αν έπρεπε να γράψω ένα βιογραφικό θα έγραφα αυτό: ότι δεν άπτεται της αισθητικής μου, με πνίγει σαν θηλιά. Μπορεί να σπούδασα παιδαγωγικά αλλά η μόδα και η αισθητική υπήρχαν πριν γεννηθώ μέσα μου. Η αισθητική έχει να κάνει με τη συμπεριφορά περισσότερο και με τις κινήσεις παρά με αυτό που φοράς. Το στυλ για μένα είναι απαραίτητο σαν την αναπνοή. Μπορείς να μην αναπνεύσεις;


Link:Γλαύκη - Σάσα Πακάλη

test

NEWSLETTER

Name
Email *