Οι Royal Rag στο The Mach|ne

Ακούγοντας το brand name «Royal Rag», μου δημιουργήθηκε το ενδιαφέρον να βρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το… βασιλικό κουρέλι.
Εκεί λοιπόν, συνάντησα δύο γλυκύτατες… βασίλισσες, τη Σαφέτ Γιαννακοπούλου και τη Μαίρη Θεοδωρακάκη.
 

-Σαφέτ και Μαίρη. Πώς θα περιέγραφε η καθεμία ξεχωριστά τα κομμάτια που δημιουργείτε με τρεις λέξεις;
Σαφέτ : Καθαρά, ιδιαίτερα, χαρακτηριστικά.
Μαίρη : Ευκολοσυνδύαστα, σύγχρονα, αλλά και κλασσικά κομμάτια.


-Ξεκινήσατε την επιχείρησή σας το 2013. Παρόλο που είχε γρήγορα μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν ήταν τολμηρό σε περίοδο κρίσης;
Σ+Μ: Ήταν ευκαιρία και ως συνεργασία και από άποψη περιόδου. Παρά την κρίση, οι τολμηροί ευνοούνται, όπως και αυτοί που αγαπούν αυτό που κάνουν.


-Ήταν όνειρο ζωής η μόδα και το σχεδιαστικό κομμάτι ή επιθυμία που ήρθε αργότερα;
Σ+Μ: Είναι ένα όνειρο ζωής, που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε.
 

-Πώς είναι η ιδανική γυναίκα που φοράει RoyalRag;
Σ+Μ: Η Royal Rag γυναίκα θέλει να νιώθει άνετα με αυτά που επιλέγει να φορέσει. Η ποιότητα των υφασμάτων είναι αυτή, που μας κάνει να νιώθουμε την πολυτέλεια, αναδεικνύοντας αυτό που η κάθε γυναίκα θέλει πάνω της. Είτε με ένα ευκολοφόρετο cropped t-shirt, είτε με την απόλυτη και κολακευτική εφαρμογή του ρετρό μαγιώ.


-Τι υλικά χρησιμοποιείτε;
Σ+Μ: Τα υλικά που χρησιμοποιούμε φροντίζουμε να είναι πάντα καλής ποιότητας και οδηγός μας είναι όλα όσα μπορούν να μας εμπνεύσουν.
 

-Ποιο είναι το πιο αγαπημένο, δικό σας κομμάτι;
Σαφέτ : Το retro μαγιώ μας, αλλά και η τσάντα emelia, λόγω του πολύ ιδιαίτερου design τους.
Μαίρη : Το retro μαγιώ μας και τα φούτερ με τις jean μανσέτες, λόγω του συνδυασμού.


-Περιγράψτε μας μία ημέρα δημιουργίας.
Σ+Μ: Δίνουμε ραντεβού και ακολουθούμε -συνήθως- το πρόγραμμα που έχουμε καθορίσει από την προηγούμενη. Ανταλλάσσουμε απόψεις για τα σχέδια που έχουμε σχεδιάσει και εκεί έρχονται οι δυνατές ιδέες. Τότε ξεκινάμε το πρακτικό κομμάτι αναζητώντας τα υλικά μας, με στόχο να υλοποιήσουμε το ρούχο, όπως το είχαμε σκεφτεί - πράγμα δύσκολο, αφού στην πορεία το αλλάζουμε και το αλλάζουμε προσθέτοντας και αφαιρώντας κάθε φορά από κάτι! Κάθε μέρα σε αυτή τη δουλειά είναι δημιουργία (χωρίς καμία δόση υπερβολής).


-Ταιριάζουν οι απόψεις σας στα κομμάτια που δημιουργείτε και από τι εμπνέεστε;
Σ+Μ: Είμαστε και οι δυο πολύ σχολαστικές και της λεπτομέρειας, γι' αυτό και οι απόψεις μας μέχρι στιγμής ταιριάζουν απόλυτα. Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε εξαντλήσει όλα, μας έρχεται και κάτι άλλο. Εμπνεόμαστε η μία από την άλλη, αρχικά και μετά μέσα από τα υλικά μας, τις υφές των πανιών και οποιοδήποτε υλικό πέσει στα χέρια μας.


-Τι θα δούμε στην πρώτη σας χειμερινή συλλογή;
Σ+Μ: Απλές και καθαρές γραμμές. Έντονο το στοιχείο του λιτού και ταυτόχρονα ιδιαίτερου ρούχου με καλή εφαρμογή. Μικρό χρωματολόγιο και δυνατά αξεσουάρ.

-Πού μπορούμε να βρούμε τις δημιουργίες σας;
Σ+Μ: Υπάρχουν σε κάποια καταστήματα αλλά και μέσω του online shop που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας : www.royalrag.eu

*(Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι από τη σελίδα Royal Rag στο Facebook).

 


Την συνένετυξη πήρε για λογαριασμό του The Mach|ne..... The dot-hat-girl που αγαπά το styling και τη μόδα και αυτό το καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά.