Karavan | Clothing for the wanderers by Mariloo Katsoni

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που είχε αγάπη για τη λογοτεχνία, το θέατρο και τη μουσική και τα παιδικά μου χρόνια ήτανε γεμάτα απο όλα αυτά. Σπούδασα γραφιστική και έπειτα σχέδιο μόδας, παράλληλα όμως δούλευα απο τότε που τελείωσα το σχολείο στον χώρο της μόδας. Δεν άργησα να καταλάβω οτι ήθελα να ασχοληθώ αποκλειστικά με τα ρούχα

Ήτανε το επόμενο "φυσικό" βήμα σε αυτά που ήδη έκανα. Δούλευα στον χώρο 9 χρόνια ήδη, όταν πήρα την απόφαση να δημιουργήσω κάτι δικό μου. Το ήθελα πολύ και περίμενα αρκετά ώστε να νιώθω έτοιμη, οχι μόνο να σχεδιάζω ρούχα, αλλά και να πάρω στις πλάτες μου όλες τις υποχρεώσεις, δυσκολίες και ευθύνες που εχει η δημιουργία μιας δικής σου επιχείρησης.

Οι Ελληνίδες στην πλειοψηφία τους ντύνονται ανάλογα με την αισθητική που τους προσφέρει αυτή η χώρα, σωστά η λάθος, αυτό είναι υποκειμενικό.

Αυτός είναι και ο κύκλος ζωής των πραγμάτων. Έτσι όπως φούσκωσε και πάλι η ελληνική σκηνή με Έλληνες σχεδιαστές, έτσι κάποια στιγμή θέλοντας και μη, θα ξεφουσκώσει. Έχει ξαναγίνει, γίνεται τώρα και θα ξαναγίνει στο μέλλον. Οι συνέπειες ειναι καλές για αυτούς που θα τα καταφέρουν και οχι τόσο καλες για αυτούς που κάποια στιγμή θα τα παρατήσουν.

Μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, είτε φορέσει ενα απλό μπλουζάκι με ενα παντελόνι είτε μια μακρια κελεμπία με λουλούδια στα μαλλιά, εφόσον μπορεί να το υποστηρίξει, είναι για μένα πάντα ελκυστικό. Whatever works.

Tips for all

Basics:

Νομίζω ένα φόρεμα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, μια μεγάλη τσάντα για να βάζεις μέσα την καθημερινότητα σου και ενα καλό δερμάτινο μπουφάν που μπαίνει πάνω απο όλα.

Αγαπημένα χρώματα:

Μπλε, μαύρο και απαλό ροζ.

Αγαπημένη εποχή:

Άνοιξη και καλοκαίρι all the way.

Αγαπημένο ντύσιμο:

Ψηλοκαβαλο παντελόνι, κοντό μπλουζάκι και σανδάλια

Follow....

Facebook: https://www.facebook.com/karavanclothing

Pinterest: http://pinterest.com/karavanclothing/

Instagram: http://instagram.com/karavanclothing/