http://www.themachine.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/nikolaidou.dolofonodrotatorgk-is-147.jpglink
http://www.themachine.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/mitropoulou.fragkoulisrotatorgk-is-147.jpglink
http://www.themachine.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/gk-is-147link
http://www.themachine.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/berliners.berliners-1covergk-is-147.jpglink
http://www.themachine.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/panidou.covergk-is-147.jpglink
http://www.themachine.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Pleionis.pleiwniscovergk-is-147.jpglink
http://www.themachine.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/FINAL-PLOUTOSvaliacovergk-is-147.jpglink
http://www.themachine.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/theatrocovergk-is-147.jpglink
0 1 2 3 4 5 6 7

Τίποτα πια δεν είναι για συγγνώμη. | Του Γεράσιμου Γεννατά

Τίποτα πια δεν είναι για συγγνώμη (Βλ. Μαγιακόφσκι)

Πόση Δημοκρατία χωράει μέσα σ’ ένα μαγκάλι που σκοτώνει παιδιά ;

Στη Χώρα του Παρά, στη Χώρα όπου, η παραΠαιδεία , ο παραΠολιτισμός , η παραΟικονομία, τα παραΔικαστικά και παραΣτρατιωτικα ‘ κυκλώματα’  είναι το φυσιολογικό εδώ και δεκαετίες , στη Χώρα όπου οι Άνθρωποι ζουν, αγαπούν, κάνουν παιδιά,  στις πιο άσχημες και απάνθρωπες πόλεις της Ευρώπης πνιγμένες στα αυτοκίνητα , και στα σκουπίδια ,γιατί επί δεκαετίες οι πολιτικοί τα έπαιρναν, οι εργολάβοι τα έπαιρναν, οι μηχανικοί τα έπαιρναν, η Πολεοδομία τα έπαιρνε και η ασχήμια καθήλωσε τη ψυχή μας, σε ένα κράτος που επί 40 χρόνια δεν έχει λύσει ούτε ένα κοινωνικό ζήτημα, σ’ενα κράτος όπου το Πολιτικό Προσωπικό που κυβέρνησε είναι μια συμμορία πλούσιων απατεώνων που λυμαίνεται την παραγωγική δύναμη των Ανθρώπων αυτής της χώρας δεν έχει ακουστεί ούτε ΕΝΑ έμπρακτο Συγγνώμη!!!

Επειδή είμαι από εκείνους που, κάποιες φορές, χρησιμοποιούν μια γλώσσα κάπως πιο αιχμηρή και δηκτική- εγώ- σας ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη αν φανώ κάπως ακραίος. Όμως δεν πάει άλλο ! Έχουμε πόλεμο με πραγματικές ανθρώπινες απώλειες ! Τα 4-5 τελευταία χρόνια έχουμε μια προδοτική διακυβέρνηση της Χώρας ! Έχουμε Κατοχή !

Έχουμε έναν εξουθενωμένο, εξαπατημένο  και φοβισμένο Λαό που αναγκάζεται να ακούει 100 φορές την ημέρα απ’ τους ‘ξεπουλημένους’ μεγαλοδημοσιογράφους το εξουσιολάγνο άλλιεν που λέγεται Βενιζέλος και το δήθεν καλό προσκοπάκι που λέγεται Σαμαράς .Οι άνθρωποι αυτοί είναι υπάλληλοι των πλουσίων! Διαφυλάττουν τα οικονομικά συμφέροντα των πλουσίων !δεν τους νοιάζουμε εμείς ! είμαστε οι αναλώσιμες κατσαρίδες που τους ενοχλούμε! Είμαστε ένα πρόσχημα για να βγάζουν χρήματα !

Και πρέπει επιτέλους  αυτοί που ονομάζονται καλλιτέχνες αυτοί που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν ένα κομμάτι της τέχνης σ’ αυτή τη Χώρα να αντιδράσουν, δεν γίνεται να συνεχίσουμε το νιάου –νιάου και το πατόκορφο γλείψιμο προς κάθε κατεύθυνση μόνο και μόνο για να απολαμβάνουμε τα δήθεν πλεονεκτήματα και οφέλη της δημοσιότητας μας!

Δεν είναι η κινητήριος δύναμη της κοινωνίας οι επιχειρηματίες που δίνουν δουλειές …

Η κινητήριος δύναμη της κοινωνίας είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν!!!

Ετοιμάζουμε χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς τη συνδρομή των κατεστημένων  δημοσιογραφικών ‘βοηθημάτων, όσο μπορούμε πιο ταπεινά , μια μικρή πολιτική επιθεώρηση με αμιγώς πολιτικό-κοινωνικο περιεχόμενο και προσανατολισμό, όχι για να γελάσουμε αλλά με μια διάθεση περισσότερο κριτική και καταγγελτική . Η παράσταση θα έχει και πρωτότυπη μουσική- ανέκδοτα τραγούδια σε ποίηση Μαγιακόφσκι, Λασκαράτου, Τζους κ.α.

Μπροστά στην εξαθλίωση της ζωής μας , μπροστά στην επέλαση της ανεντιμότητας, της ανηθικότητας και της αναξιοπρέπειας, ΑΣ ξαναανακαλύψουμε το Μαζί !

Τα δυο ευτελή πολιτικά κόμματα που κυβερνούν την Ελλάδα 40 χρόνια τώρα, το κλεφτοΠασόκ και οι πλούσιοι της ΝΔ ξερίζωσαν απ’ το μυαλό μας κάθε αίσθηση κοινωνικής συνείδησης και κατέστησαν τη Χώρα ένα απέραντο σκυλάδικο με ηθικές αξίες madebyΚωστόπουλος!! Διέλυσαν μια Χώρα μόνο και μόνο για τη κονόμα τους ! και συνεχίζουν αδίστακτα και ξεδιάντροπα να το κάνουν!

 

 

Ο Γεράσιμος Γεννατάς είναι ηθοποιός. Θα τον βρείτε στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με την παράσταση " Η κατάρα της Ίρμα Βεπ".
Facebook Gerasimos Gennatas