Just check in… WTF?! | Της Βούλας Λαμπρικίδου

Τι είναι πάλι αυτό το νέο “must” της εποχής με τα «check in»;! Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο καθένας, «πρέπει» απαραίτητα να το ποστάρει και εννοείται, πάντα συνοδευόμενο με την κατάλληλη φώτο.

 

Από, το τι παρήγγειλλε να φάει (ουου κοιτάξτε τι ετοιμάζομαι να φάω, ΥΠΕΡΟΧΟ) σιγά μωρέ, τσουτσουδιάσαμε , μέχρι και προσωπικές φωτογραφίες στο κρεβάτι με σχόλιο… Εδώ με την αγάπη μου, αράζουμε σπίτι μου (σκασίλα μας ρε)! Για να μην αναφερθούμε και στα εσκεμμένα checkin τύπου… ο τάδε με τον τάδε και τον άλλο τάδε, βρίσκονται εκεί (και φωτογραφία με ψεύτικο χαμόγελο, τύπου Τζόκερ από τον Batman, για να φανεί ότι περνάνε καταπληκτικά) που μοναδικό σκοπό έχουν, να προσελκύσουν κάθε επίδοξο γαμπρό ή νύφη.

 

Αυτός δυστυχώς, είναι ο νέος τρόπος έκφρασης των νέων και η επιθυμία να κάνουν τους υπόλοιπους να “ζηλέψουν”, με την υποτιθέμενη (ίσως κάποιες φόρες) καλοπέραση τους. Χωρίς  να καταλαβαίνουν και να προβληματίζονται ότι, αν πραγματικά περνούσαν τόσο καλά - όσο ισχυρίζονταν σε κάθε τους checkin, δεν θα σκεφτόντουσαν καν να το ποστάρουν.

 

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα είστε έτοιμοι για το επόμενο… just check iiin… σκεφτείτε: WTF, για ποιόν λόγο;;;!

 

Η Βούλα Λαμπρικίδου κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Το 2009 τελείωσε αθλητική δημοσιογραφία και εώς το 2010, εργάστηκε ως συντάκτρια αθλητικών ειδήσεων σε δυο αθλητικά site, το ένα εκ το οποίων ήταν το sport fm Αθηνών. Παράλληλα, ήταν και παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων, σε τοπικό κανάλι της Αθήνας.

 

https://www.facebook.com/evi.lamprikidou