Ένα παιχνίδι στην βροχή. | Της Ηλέκτρας Μπιτσώρη

Έχω ένα παιχνίδι όταν βρέχει, δεν ξέρω αν το παίζεις και εσύ.

Όταν οι στάλες της βροχής πέφτουν στο τζάμι και δημιουργούν αυτές τις διάφανες μπίλιες, πάντα ψάχνω και προσπαθώ να μαντέψω αυτή που δεν θα αντέξει και από το βάρος θα κυλήσει και θα αγγίξει, θα πλησιάσει τις άλλες. Προσπαθώ να φανταστώ την διαδρομή που θα διαλέξει. Πού θα σταθεί περισσότερο και από πού θα τρέξει πιο γρήγορα σαν κυνηγημένη. Ποιες στάλες θα τη κάνουν πιο βαριά και θα της δημιουργήσουν ελεύθερη πτώση. Ποιες στάλες θα προσπεράσει, ποιες θα αγνοήσει, και ποιες, άραγε ποιες, θα ενώσει. Ποιες στάλες θα την αγνοήσουν για να πάρουν έναν δικό τους δρόμο και πότε ο αέρας θα την κάνει να στρίψει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά αλλάζοντάς της πορεία.

Είναι ένα παιχνίδι φαντασίας. Το παίζω πάντα όταν βρέχει.

Σε προκαλώ. Παίξε και εσύ.

Και μετά βάλε στην θέση αυτής της στάλας τον εαυτό σου και στις άλλες τους ανθρώπους γύρω σου. Μπορείς να ξέρεις ποια θα είναι η πορεία σου;

 

Η Ηλέκτρα Μπιτσώρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπουδάζει Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο.

«Μιλάω πολύ, διαβάζω πολύ και ονειρεύομαι ακόμα πιο πολύ. Οποιοδήποτε είδος τέχνης είναι και ο μόνος μου τρόπος να εκφράσω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου. Όνειρο ζωής να ταξιδέψω σε όλο το κόσμο.

Ξεκίνησα να γράφω στην κλασική περίοδο που όλοι αρχίζουν, την εφηβεία. Αφορμές τα ΠΑΝΤΑ γύρω μου.»

Facebook: Electra Bitsori